Za vším stojí silná žena

Žiji život moderní ženy a vím, pod jak velkým tlakem okolí se my ženy nacházíme, abychom uspěly ve všech rolích, které plníme. Často se snažíme všem vyjít vstříc,  přitom zapomínáme na to nejcennější – tím jsme my samy. Jsem odborníkem v oblasti péči o pleť!

Jsem maminkou dvou úžasných dcer, manželkou a nadšenou fanynkou holistické péče o pleť.

Vnitřní síla v tichosti

Jsem obyčejná žena, která se rozhodla jít svou vlastní cestou, navzdory očekáváním rodiny. Vždycky jsem byla knihomolka, která milovala učení a přemýšlení. Sport a střed pozornosti nebyly mé silné stránky - raději jsem si snila ve vlastním světě.

Po studiích na Obchodní akademii a jazykové škole jsem deset let pracovala v nadnárodní společnosti. Díky svým ambicím jsem se po šesti letech dostala do managementu, kde jsem spravovala agenturu synergických nákupních činností a podílela se na strategiích evropských výrobních závodů. I přes náročnou práci jsem si vždy našla čas na svou vášeň - kosmetiku a péči o pleť.

Rodičovská zdrojem tvořivosti

V roce 2013 se mi narodila dcera Inna. Na mateřské dovolené jsem znovu objevila svou lásku ke kosmetice a rozhodla se, že bych ráda tvořila budoucnost, která bude v souladu s mými vnitřními hodnotami a sny. Byl to pro mě krok do neznáma a nebudu vám nalhávat, že jsem neměla strach z toho, zda obstojím. 

Po dokončení bakalářského programu v oboru Ekonomika a management jsem v roce 2017 složila profesní zkoušku a stala se kosmetičkou. V té době jsem měla moje mladší dcera Linda 2,5 roku a já jsem věděla, že není na co čekat. Za cíl jsem si dala, že obstojím!

Otevření vlastního kosmetického salonu bylo splněním mého velkého snu. K mému překvapení byl salon do roka plně obsazen a od té doby se věnuji tomu, co mě naplňuje. Dodnes provozuji salon estetické kosmetiky, kde nabízím širokou škálu profesionálních ošetření, přestože v něm aktuálně trávím jen 2 plné dny, sdílím tento prostor s kosmetičkou Eliškou. 

Život plný zatáček

Víte, život je plný zatáček a přestože jsem si myslela, že vrcholem mého podnikání bude zaplněná kapacita salonu, zjistila jsem, že chci motivovat k sebepéči mnohem více žen, než které jsem schopna osobně obsloužit. Spojila jsem tedy svou vášeň pro péči s obchodním modelem zahraniční společnosti a vybudovala nejen síť kosmetických salonů, ale hlavně ovlivnila další tisíce žen k tomu, se o sebe staraly a věnovaly si péči. 

V té době jsem cítila, že je čas se posunout, cítila jsem se vyčerpaná a to, co mi dávalo do té doby smysl, čemu jsem věnovala všechen čas a pozornost ztratilo lesk a náboj. Měla jsem obrovskou chuť a vnitřní nutkání pracovat na vlastní expanzi, na nastavení mysli, hledat radost, obklopovat se pozitivními myšlenkami. Vrátila se zpátky myšlenka, kterou jsem měla ještě před Covidem. Vytvořit vlastní koncept přístupu k ženám! 

Labuť jako symbol

Na podzim roku 2022 jsem spojila všechny své aktivity do jednoho projektu, jehož symbolem je silná krásná labuť. Labuť představuje každou ženu a její příběh. V dnešním světě jsou na nás ženy kladeny obrovská očekávání - být milující partnerkou, matkou, soběstačnou a úspěšnou ženou s dokonalým vzhledem. Labuť je pro mě symbolem ženy, která se skrze všechny výzvy pohybuje s elegancí a zůstává pečujícím středobodem rodiny. Moje labuť ALORE vzdává hold vaší kráse, vitalitě a radosti ze života!

Tuto obrovskou touhu tvořit, kterou opět cítila, jsem přetavila do produktu, který byl vytvořen primárně pro mě, rodinu a blízké okolí žen, které mne pravidelně navštěvují v salonu. 

Zájem o nápoj krásy

Po velmi krátké době se ukázalo, že můj nutrikosmetický produkt Ultimate Beauty si zamilovává víc a víc žen, proto jsem se rozhodla nečekat a o pár měsíců později jsem jej nabídla široké veřejnosti. 

A proč ne? Svůj produkt jsem vytvořila s myšlenkou na ženy, které často odsouvají péči o sebe na vedlejší kolej stejně jako já, která únavou někdy spím ve stoje. Nápoj ULTIMATE BEAUTY obsahuje vysoké dávky důležitých složek jako jsou peptidy rybího kolagenu, enzymy blokující rozkládání elastinu, kyselinu hyaluronovou, bio extrakt z opunice a další vitamíny, minerály a aminokyseliny. Celkem 14 synergicky působících látek. A víte, o co mi taky šlo? Chtěla jsem zbořit mýtus toho, že co je zdravé není chutné! Myslím si, že se podařilo. Hledala jsem velmi dlouho peptidy kolagenu, které jsou rybí, protože o těch jsem přesvědčena, že jsou nejlepší a našla jsem! Vím, že úspěch je skryt v tom, že to co děláte, děláte dostatečně dlouho a s radostí, potom přichází výsledky. U doplňků stravy to platí dvojnásob! Povedlo se vytvořit unikátní kombinaci, která nejen účinkuje, ale taky skvěle chutná!

Jsem nesmírně hrdá na to, že nápoj ULTIMATE BEAUTY vznikl za podpory odborníků a byl celý vytvořen v České republice. Mise labutě ALORE podporuje každou ženu na její cestě za krásnější a zdravější verzí sebe sama, bez ohledu na to, kolik je Vám let.

A víte, jak dopadla moje spolupráce s firmou, díky jejímu obchodnímu modelu vznikla síť kosmetických salonů a samospotřebitelek? Skončila ze dne na den…tak jako přišla, tak odešla. Při vzpomínce na tento náhlý zvrat se dnes už jen tiše pousměji, protože vím, že co není pro mě, neudržím. Jsem vděčná za vše, co se mohu každý jeden den naučit a co mne posouvá nejen v rovině profesní ale také lidské. O tom, zda se vám bude dařit v dosažení vašich cílů, rozhodujete jen vy sami.

Ultimate Beauty drink

Dokonalá harmonie pro přirozenou krásu a podporu zdraví.

Mohlo by vás také zajímat

STAČÍ KOLAGEN k omlazení pleti?

STAČÍ KOLAGEN k omlazení pleti?

STAČÍ KOLAGEN k omlazení pleti? Fenoménem doby jsou anti-aging doplňky stravy! Kolagen je protein, který se nachází nejen v pokožce, ale také…

Komentáře

Veronika Michalová

Oblasti péče o sebe a kosmetice se profesionálně věnuje od roku 2017. Pořádá webináře, workshopy, kosmetická školení...

Ultimate Beauty drink

Dokonalá harmonie pro přirozenou krásu a podporu zdraví.

ALORE VIVA s.r.o.

Vrbice 401, 691 09 Vrbice

+420 733 435 354

podpora@aloreviva.com

Po - Pá 8 - 15 h

Na sociálních sítích

© For ALORE VIVA by EMBERI PROduction LLC